No Deposit Bonus

Zeevissen op een leuke manier

Bij CAW Visserij kun je zeevissen op een leuke manier. We raden alle mensen aan om niet meer binnen te halen dan zij zelf nodig hebben. Kijk daarom altijd eerst even en maak een realistische inschatting over hoeveel vis je zelf wilt hebben. Hoeveel er in de vriezer kan. En hoeveel de buren willen hebben. Op die manier hoef je geen vis weg te gooien na een maand, en die vissen hadden gewoon nog kunnen leven en zich voort kunnen planten.

We zijn graag op een leuke manier bezig met het zeevissen. Daarom hebben we bepaalde regels opgesteld. Zo is het verboden om afval van de boot af te gooien. Wanneer wij dit zien gebeuren, komt je naam op een zwarte lijst te staan die we delen met verschillende andere bedrijven waar je kunt zeevissen. We zien er tevens op toe dat de vissen op een normale manier geslacht worden aan boord. We willen dus niet dat de vissen in leven gehouden worden in een kleine emmer, of dat er gespeeld wordt met de vissen terwijl ze stervende zijn. Of de vissen het wel of niet voelen, doet er voor ons niet toe. We willen dat er op een verantwoorde manier omgegaan wordt met al het leven op onze boot.

Leuk maken kan ook anders

We hebben de inrichting van onze boot aangepast, zodat de mensen niet alleen op het dek kunnen verblijven tijdens het vissen. Binnen kan er genoten worden van verse koffie of verse thee en hebben we een verwarming ingebouwd zodat iedereen tussendoor even op kan warmen. Daarnaast hebben we geluidsapparatuur aan boord aangebracht zodat er muziek gedraaid kan worden. De boot is daardoor ook te gebruiken voor een echt feest, voor na het zeevissen bijvoorbeeld.

We hebben ook gezorgd voor meer hengels, in verschillende gewichten, meer haken en verschillende hulpmiddelen waardoor het ook voor kinderen en minder sterke personen makkelijker wordt om mee te komen op de boot en de hengel een paar keer uit te gooien. Hierbij kun je denken aan reling haken waar de hengels in gezet kunnen worden. Daarnaast is er een speciale bank gemaakt midden op het dek. Hier kunnen de vissen gemakkelijk schoon worden gemaakt. Alles wat naar links gaat, is afval. Alles wat naar rechts gaat, wordt op ijs opgeslagen.

Dit hebben we gedaan om ook meerdaagse reizen aan te kunnen bieden, waarbij we verder van land kunnen gaan. Onlangs hebben we een reis gemaakt met een besloten gezelschap waarbij we in Noorwegen aan zijn beland. We hebben dit gedaan om te kijken of de aanpassingen aan de boot genoeg waren om mensen een langere tijd bezig te houden en te voorzien van alle gemakken. Na een paar kleine aanpassingen zijn we er helemaal klaar voor en kunnen we nu ook speciale reizen aanbieden die we op maat kunnen maken voor alle mensen die interesse hebben. En daar zijn we heel erg trots op!

 

Lees meer